رفتن به محتوای اصلی
x

آئين نامه ها، ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعمل ها

بخشنامه نحوه استعلام IRC های صادره از سامانه TTAC 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی
دستورالعمل صدور پروانه مسئول فنی شرکتهای متقاضی تولید قراردادی
بخشنامه راهنمای ثبت فرآورده جدید در TTAC در حوزه آرایشی و بهداشتی
بخشنامه "دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه"
دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته
دستورالعمل صادرات فرآورده‌های شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیا
دستورالعمل ارزیابی و درجه بندی کارخانجات تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی (PRP)
کلیه پرداخت های تعرفه ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت الکترونیکی در سامانه تی تک 
راهنمای ثبت درخواست پروانه فرآورده آرایشی و بهداشتی
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
- دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها / (پیوست ها)
- راهنمای سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی (مربوط به ضدعفونی کننده ها)
- نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس وبهره برداری)
- ثبت اطلاعات مراکز نگهداری،توزیع و پخش مواد اولیه و فرآوده های غذایی و آشامیدنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی)
- بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته
- بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری
- دستورالعمل ارسال گزارشات سه ماهه ارزیابی و عملکرد معاونت های سراسر کشور ( فایل اکسل )
- پایش و پالایش برچسب گذاری   ( فرم پذیرش مسئولیت    /    فایل اکسل)
- دستورالعمل اجرايي نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي
- دستور العمل اجرايي "نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي" (بازنگري دوم)
- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي و آشامیدنی" 
- حداقل ضوابط فني و بهداشتي "انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" (بازنگري اول)
- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي"
- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه تاسيس و بهره برداري واحدهاي كيترينگ"
- حداقل ضوابط فني و بهداشتي "واحدهاي كيترينگ"
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه بهداشتی بسته بندی بالک فرآورده های آرایشی وبهداشتی
- آخرین چارت مسئولین فنی ، شرکتهای آرایشی و بهداشتی -  پخش -  وارد کننده - انبارها و کترینگ (1401/3/24)
- دستورالعملهای مربوط به اداره آرایشی وبهداشتی
- دستورالعملهای مربوط به موادخوراکی وآشامیدنی
- دستورالعمل ساخت و ورود مواد غذایی ، مکملهای داروئی و غذايي
- آئين نامه اجرائي ماده 8و9
- آئين نامه هاي اجرايي ماده 7 قانون مواد خوراكي آشاميدني
- بخشنامه هاي جديد (89/4/17)
- كنترل برچسب محصولات مشمول قانون مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه صلاحیت مسئول فنی
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه ساخت با چند نام تجاری
- دستورالعمل نحوه درخواست تغییرنام تجاری در متن پروانه ساخت
- دستورالعمل نحوه درخواست تغییر فرمولاسیون پروانه ساخت وزارت بهداشت
- دستورالعمل نحوه تغییر/افزایش /اصلاح اوزان
- دستورالعمل نحوه درخواست تغییر نام/ آدرس کارخانه مندرج در متن پروانه ساخت
- دستورالعمل نحوه صدورپروانه ساخت
- دستورالعمل اصلاح پروانه بهره برداری
- دستورالعمل نحوه بررسی ،صدورپروانه بهره برداری
- دستورالعمل نحوه استعفای مسئول فنی
- دستورالعمل درج نشانگر تغذيه اي
- راهنماي درج نشانگرتغذيه اي
- راهنمای صدور گواهی بهداشت
- ضوابط و معیارهای استقرارکارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی