آئين نامه ها، ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعمل ها بخشنامه نحوه استعلام IRC های صادره از سامانه TTAC حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی دستورالعمل صدور پروانه مسئول فنی شرکتهای متقاضی تولید قراردادی بخشنامه راهنمای ثبت فرآورده جدید در TTAC در حوزه آرایشی و بهداشتی بخشنامه "دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه" دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته دستورالعمل صادرات فرآوردههای شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیا دستورالعمل ارزیابی و درجه بندی کارخانجات تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی (PRP) کلیه پرداخت های تعرفه ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت الکترونیکی در سامانه تی تک راهنمای ثبت درخواست پروانه فرآورده آرایشی و بهداشتی ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف - دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها / (پیوست ها) - راهنمای سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی (مربوط به ضدعفونی کننده ها) - نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس وبهره برداری) - ثبت اطلاعات مراکز نگهداری،توزیع و پخش مواد اولیه و فرآوده های غذایی و آشامیدنی - حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی) - بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته - بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری - دستورالعمل ارسال گزارشات سه ماهه ارزیابی و عملکرد معاونت های سراسر کشور ( فایل اکسل ) - پایش و پالایش برچسب گذاری ( فرم پذیرش مسئولیت / فایل اکسل) - دستورالعمل اجرايي نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي - دستور العمل اجرايي "نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي" (بازنگري دوم) - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي و آشامیدنی" - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" (بازنگري اول) - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه تاسيس و بهره برداري واحدهاي كيترينگ" - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "واحدهاي كيترينگ" - دستورالعمل نحوه صدور پروانه بهداشتی بسته بندی بالک فرآورده های آرایشی وبهداشتی - آخرین چارت مسئولین فنی ، شرکتهای آرایشی و بهداشتی - پخش - وارد کننده - انبارها و کترینگ (1401/3/24) - دستورالعملهای مربوط به اداره آرایشی وبهداشتی - دستورالعملهای مربوط به موادخوراکی وآشامیدنی - دستورالعمل ساخت و ورود مواد غذایی ، مکملهای داروئی و غذايي - آئين نامه اجرائي ماده 8و9 - آئين نامه هاي اجرايي ماده 7 قانون مواد خوراكي آشاميدني - بخشنامه هاي جديد (89/4/17) - كنترل برچسب محصولات مشمول قانون مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي - دستورالعمل نحوه صدور پروانه صلاحیت مسئول فنی - دستورالعمل نحوه صدور پروانه ساخت با چند نام تجاری - دستورالعمل نحوه درخواست تغییرنام تجاری در متن پروانه ساخت - دستورالعمل نحوه درخواست تغییر فرمولاسیون پروانه ساخت وزارت بهداشت - دستورالعمل نحوه تغییر/افزایش /اصلاح اوزان - دستورالعمل نحوه درخواست تغییر نام/ آدرس کارخانه مندرج در متن پروانه ساخت - دستورالعمل نحوه صدورپروانه ساخت - دستورالعمل اصلاح پروانه بهره برداری - دستورالعمل نحوه بررسی ،صدورپروانه بهره برداری - دستورالعمل نحوه استعفای مسئول فنی - دستورالعمل درج نشانگر تغذيه اي - راهنماي درج نشانگرتغذيه اي - راهنمای صدور گواهی بهداشت - ضوابط و معیارهای استقرارکارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی